Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Star Rover HD: Night Sky Map, nga 1.79€, falas. /iPad
Star Rover HD është një program për të gjithë ju që jeni të apasionuar pas astronomisë. Do të mjaftojë ta drejtoni nga qielli dhe ai do t'ju tregojë çdo informacion të mundshëm në lidhje me objektet e ndritshme që shikoni. Sot këtë program mund ta merrni falas.


- oO, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
oO është një lojë me temë kuic ku duhet të lidhni sferat në mënyrën e kërkuar. Kini kujdes sepse  nuk do të jetë e lehtë të bëni atë që ju kërkohet. Për më tepër është një lojë që kërkon përqëndrim duke u bërë një mënyrë e mirë për të kaluar kohën e lirë dhe sot mund ta merrni falas.


Star Rover: Stargazing Guide, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Star Rover është një program për të gjithë ju që jeni të apasionuar pas astronomisë. Nëpërmjet sensorëve të iDevice, programi do t'ju tregojë në qiell të hapur të gjitha figurat yjore, vetëm duke e drejtuar të nga qielli dhe lëvizur. Sot mund ta shkarkoni falas.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment