Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Sunny, Sea and Oceans Sound, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Ky është një program i cili sjell në për ju shumë pjesë audio të cilat janë rregjistrime mjaft cilësore të efekteve natyrore të marra nga detërat ose oqeanet, të cilët do t'ju ndihmojnë të ndiheni të relaksuar dhe të qetë. Sot atë mund ta shkarkoni falas.


- Nighty night, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Nighty night është një program për fëmijë i cili përmban histori të cilat fëmijët mund ti dëgjojnë përpara se të flenë. Leximi bëhet në mënyrë interaktive dhe  i shoqëruar me audio dhe imazhet të parapëlqyera për ata. Sot mund ta merrni falas.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment