Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- PumknMoji, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
PumknMoji është një program i cili sjell një listë me ikona që shprehin emocione duke ju kujtuar festën e Halloween. Pasi ta instaloni ikonat do të jenë të disponueshme në tastierën e iOS dhe mund ti dërgoni kur shkruani një sms apo email.


- Toca Life: Town, nga 3.79€, falas. /iPhone, iPad
Toca Life sjell në iOS jetën virtuale të një qyteti i cili popullohet nga personazhe të cilët luajnë rolin e tyre në qytet. Jeni ju që do të vendosni zgjedhjet e tyre gjatë një dite duke patur si qëllimi aktivizimin e të gjithë qytetit. Sot kjo lojë mund të shkarkohet falas.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment