Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Rome Guide: Tour & Offline Map, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Rome Guide është një program i dobishëm nëse keni vendosur të vizitoni qytetin e Romës në Itali. Përveç guidave turistike ai integron dhe hartën offline të Romës kështu që edhe nëse nuk keni lidhje me rrjetin internet. Sot këtë program mund ta shkarkoni falas.


- Nice Shark, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Nice Shark është një program i cili shton në tastierën e iOS ikona Emoji të cilat mund ti përdorni gjatë shkrimit të mesazheve apo email. Ato fokusojnë një peshkaqen simpatik nëpërmjet të cilit ju mund të shprehni gjëndjen tuaj emocionale duke përdorur ikonën e duhur. Sot mund ta shkarkoni falas.

- Mikleddit, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Milkeddit është një program nëpërmjet të cilit mund të lexoni lajme të marra nga Redit. Në mënyrë të thjeshtë mund të organizoni kategoritë sipas dëshirës apo të lexoni lajme nga shumë burime. Sot ky program mund të shkarkohet falas.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment