Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Lochfoot, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Lochfoot është një program i cili sjell në iOS përrallën e krijesës Lochfoot të ilustruar në faqe interaktive dhe të ndërtuar mbi një grafikë inovative. Nëse po kërkoni një libër dixhital për ta lexuar me fëmijët, atëherë ne ju këshillojmë ta shkarkoni sepse sot mund ta merrni falas.


- FlighReady E6B, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
FlightReady është një program informativ i cili i dedikohet të gjithëve ju që jeni të apasionuar pas avionëve. Ai ju ofron disa kategori nga të cilat mund të merrni funksione dhe utilitete në lidhje me çdo detaj të avionëve. Sot këtë program mund ta shkarkoni falas.


Spite & Malice, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Splice & Malice është një lojë me letra fati, ku qëllimi kryesor është të nxisni kundërshtarin të luaj letrat tuaja. Sot këtë lojë mund ta shkarkoni falas dhe ta luani me miqtë tuaj online.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment