Adobe ka lëshuar në App Store aplikacionin Adobe Premiere Rush CC një video editing perfekt për të modifikuar materialet multimediale me anë të një pajisjeje iOS. Një aplikacion ideal për një youtuber dhe jo vetëm. Bëhet fjalë për një alternativë më pak të rëndë se Premiere dhe është e disponueshme tani edhe për iOS duke thjeshtuar punën e atyre që e përdorin atë në kompjuter.

Ky version i Adobe Premiere Rush është më i thjeshtuar në krahasim me Adobe Premiere që është më komplekse dhe e kompletuar. Kjo për ta bërë më të thjeshtë dhe intuitive për t'u shfrytëzuar në një pajisje mobile, me funksionin drag&drop dhe montazhe on-the-go.

Adobe Premiere Rush CC është i disponueshëm falas në App Store. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment