Deri dje Apple e kishte integruar eSIM vetëm në iPad dhe Apple Watch, por tani që kjo teknologji është e disponueshme edhe për modelet e reja iPhone XS, XS Max dhe iPhone XR, pritet që edhe konkurentët kryesorë të bëjnë të njëjtën gjë.

Siç ka ndodhur në kaluarën me teknologjitë e tjera, që nuk kanë patur shumë interes përpara se të adoptoheshin nga Apple, tani edhe karta sim dixhitale pritet të ngjall interes edhe tek prodhuesit e tjerë për smartphone.

Midis konkurrentëve Android vetëm Goofle me Pixel 2 ka integruar eSIM, duke shitur shumë pak njësi. Por me lëvizjen e Apple parashikohet që numri total i eSIM në botë të arrijë kuotën 420 milion brenda vitit 2022. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment