Konferenca e Apple më 12 shtator ka zgjatur rreth një orë e gjysëm dhe shumë nga lexuesit e faqes tonë nuk kanë patur mundësinë ta ndjekin atë live. Produkti i parë që u prezantua nga Apple ishte Watch Series 4, me një dizajn të ri dhe shumë funksione interesante si ajo elektrokardiogramës.

Më pas u prezantuar dy modelet e reja iPhone Xs dhe iPhone Xs Max, një version i përditësuar i iPhone X. Dhe si përfundim, iPhone Xr, një model shumëngjyrësh. Të gjitha risitë që u prezantuan gjatë konferencës së djeshme janë të përmbledhura në këtë video që zgjat vetëm 108 sekonda. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment