iOS 12 është aktualisht në fazën beta, por komuniteti i jailbreak po insiston për lëshimin e një programi të vlefshëm. Zhvilluesi Umang Raghuvanshi, krijuesi i programit Libertas, ka publikuar një tweet që ka tërhequr vëmendjen e të gjithë atyre përdoruesve që ende shpresojnë tek një program për të kryer jailbreak për iOS 12.

Cicërima e tij e fundit është e enkriptuar dhe mund të thotë gjithçka ose asgjë, por ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve. Duke i bazuar tek postimet e tij të fundit, "ky ka qenë një muaj pozitiv", mund t'i referohet pikërisht një programi për të kryer jailbreak. Versioni final i iOS 12 duhet të lëshohet brenda këtij muaji. /iPhoneAlbania

Kategoritë: ,

0 komente:

Post a Comment