Sipas një burimi mjaft pranë Apple, versioni 6.5" do të quhet iPhone XS Max. Me pak fjalë, dy modelet me ekran OLED do të quhen iPhone XS, por modeli që ne e kemi quajtur gjithmonë iPhone Plus do të quhet Max.

A do të jenë me të vërtetë këto emrat e dy modeleve të reja iPhone OLED të këtij viti? Nuk mun ta themi me siguri të plotë dhe dsyhimet janë akoma më të mëdha kur flitet për versionin me ekran LCD 6.1". Si do të quhet? Hipotezat nuk mungojnë: iPhone 9, iPhone 8s, iPhone 8C, iPhone XC...

Apple do të shuajë çdo dyshim më 12 shtator, kur gjatë konferencës zyrtare do të prezantojë modelet më të reja iPhone pranë Steve Jobs Theater. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment