Një nga aspektet më të rëndësishme të iPhone XS dhe XS Max është çmimi. Apple nuk është fokusuar asnjëherë tek shtresat më të ulëta dhe ato mesatare por është përqëndruar gjithmonë tek përdoruesit që janë të gatshëm të shpenzojnë shifra të larta për një smartphone, duke arritur të ketë sukses çdo vit.

Nuk është e vetmja kompani që i ka tejkaluar 1000 dollarët për një smartphone, janë disa prodhues që e kanë kaluar atë: mjafton të përmendim Samsung me Galaxy Note 9, Huawei me Mate RS Oppo Find X (Lamborghini). Kësaj rradhe Apple e ka rritur përsëri çmimin i cili varion shumë në bazë të shtetit. Për më tepër ju ftojmë të shikoni tabelën e mëposhtme... /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment