Apple njoftoi nisjen e një programi falas riparimi për iPhone 8, duke zbuluar se një “përqindje shumë e vogël” e njësive kanë nevojë të zëvendësojnë bordet logjike për shkak të defektit të prodhimit. Apple thotë se bordet me defekt mund të kenë shkaktuar rinisje të rastësishme dhe ngrirje të ekranit që pengojnë iPhone 8 që të aktivizohet siç duhet.

Dëmtimi nuk ndikon në iPhone X ose iPhone 8 Plus dhe Apple thotë se njësitë e prekura përfshijnë vetëm ato të shitura midis Shtatorit 2017 dhe Marsit 2018 në Australi, Kinë, Hong Kong, Indi, Japoni, Macau, Zelandën e Re dhe SHBA .

Ju mund të jepni numrin serial të iPhone-it tuaj në faqen e riparimit të Apple për të parë nëse ju keni një njësi të rregullt ose jo. Programi mbulon njësitë e iPhone 8 të shitura deri në tre vjet pas shitjes së parë me pakicë të pajisjes në Shtator 2017.

Personat e prekur kanë tri opsione: kalojnë përmes një specialisti të palës së tretë të autorizuar nga Apple; duke kontaktuar Mbështetjen e Apple për të bërë një riparim me postë; ose të shkoni në një dyqan Apple për të hequr pajisjen.

Apple rekomandon mbështetjen e iPhone 8 me iCloud ose iTunes para se të bëhet riparimi dhe kompania gjithashtu rekomandon ndreqjen e ndonjë problemi harduer, si një ekran i thyer ose i plasaritur, para se të zëvendësohet bordi i logjikës. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment