Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Purely Vegan, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Purely Vegan është një program i cili i didedikohet të gjithëve ju që ndiqni dietat vegane. Programi ofron disa dhjetra rreceta ditore të cilat do ti japin organizmit vlerat ditore me shumllojshmërinë e pjatave që ato përmbajnë. Sot këtë program mund ta merrni falas.


Animal Math Kindergarten, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Animal Math i dedikohet fëmijëve të cilët do të mësojnë rregullat e para matematikore duke zgjidhur mbi 100 loja të ndryshme interaktive. Secila nga ato ka si qëllim zgjidhjen e një veprimi matematikor por që do të shoqërohet nga elementë të cilët mund të interpretohen mjaft lehtë nga fëmijët. Sot këtë lojë mund ta merrni falas.


Pixel Maze, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Pixel Maze është një lojë me temë kuic ku ju duhet të gjeni zgjidhjen në labirinthe të ndërtuara mbi një grafikë minimaliste. Në fillim do t'ju duket e lehtë por është një lojë që do t'ju bëjë për vete pasi për të kaluar nga një nivel tek tjetër kërkohet impenjim mendor.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment