Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

Tile Rider, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Tile Rider është një lojë në të cilën duhet të drejtoni një makinë të pajisur me municione të ndryshme e cila duhet të mbarojë misionin  e rradhës duke shkatërruar të gjitha pengesat që gjëndjen në botën virtuale të ndërtuar me blloqe.


- One Tomato, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
One Tomato është një program inovativ i cili ju lejon të menaxhoni kohën tuaj duke i ndarë aktivitetet ditore në task dhe më pas, vetëm me pak click do të keni mundësi të menaxhoni secilin nga ato. Sot këtë program mund ta merrni falas.


A Parcel of Courage, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
A Parcel of Courage është një libër interaktiv për fëmijë i cili i ndihmon ata të mësojnë të lexojnë, të luajnë dhe të zbulojnë shumë gjëra të reja. Nëpërmjet tutorit interaktivi, gjithçka do të jetë e lehtë të kuptohet dhe mjaft e këndshme për fëmijën. Sot ky program mund të shkarkohet falas.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment