Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Supermarket Management 2 Full HD, nga 4.79€, falas. /iPhone, iPad
Supermarket Management 2 është një lojë në të cilën do të luani në rolin e nje manaxheri në supermarket ku duhet të mendoni për çdo gjë, duke filluar që nga produktet që duhet të shiten dhe deri tek sjellja me klientët. Sot kjo lojë mund të shkarkohet falas vetëm për një periudhë kohe të limituar.Supermarket Management 2 Full, nga 4.79€, falas. /iPhone, iPad
Supermarket Management 2 është një lojë në të cilën do të luani në rolin e nje manaxheri në supermarket ku duhet të mendoni për çdo gjë, duke filluar që nga produktet që duhet të shiten dhe deri tek sjellja me klientët. Ky version përshtatet me iDevice më të vjetër, ndryshe nga versioni Full HD


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment