Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

Blox 3D: City Creator, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Blox 3D City Creator është një lojë e cila i lejon fëmijët të shprehin fantazinë e tyre duke ndërtuar qytete komplekse në 3 dimensione, vetëm duke bashkuar bashkë çdo objekt që përbën një qytet. Sot këtë lojë mund ta shkarkoni falas.


Backgammon HD, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Backgammon Premium sjell në iOS lojën e famshme tavëll në të cilën mund të sfidoni të gjithë miqtë tuaj online. Gjitashtu mund të luani edhe në versionin e karrierës ku duhet të mundni më të mirët për të qënë i pari. Ja vlen ta merrni këtë lojë.


- Landscape Design Editor, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Landscape Design Editor është një program inovativ i cili ju jep mundësinë të krijoni ambjente natyrore sipas fantazisë duke bashkuar në një imazh të vetëm çdo element natyror dhe jo vetëm. Sot këtë program mund ta merrni falas.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment