Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Toodledo, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Toodledo është një program i dobishëm dhe profesional i cili ju ndihmon të organizoni ditën duke e shfrytëzur atë në çdo moment. Mund të krijoni task dhe shënime në mënyrë mjaft të shpejtë por ajo që e bën ndryshe këtë program janë detajet që mund të ruani për çdo task si dhe mënyra se si ai ju njofton. Sot mund ta shkarkoni falas!


- MojiTok, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
MojiTok është një program që sjell në iOS një set me ikona të animuara të cilat mund ti përdorni gjatë shkrimit të një mesazhi. Mund shprehni emocionet duke zgjedhur një ose më shumë, nga 20 mijë ikonat që ai ju vë në dispozicion dhe sot mund ta shkarkoni falas.


Week Calendar Widget Pro, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Week Calendar është një program i dobishëm i cili sjell në iOS mundësinë për të patur një Widget i cili do t'ju tregojë të gjitha eventet që do të keni në ditët në vazhdim, në mënyrë mjaft intuitive dhe me pak klikime. Sot këtë program mund ta shkarkoni falas.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment