Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Matching: Two Player Card Game, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Matching është një lojë me temë kuic nëpërmjet të cilës mund të stërvisni aftëtsinë e të mbajturit mënd. Gjithashtu është një lojë ku mund të luani me një person tjetër, pra mund të luhet midis 2 personave. Sot mund ta shkarkoni falas.


Spite & Malice, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Splice & Malice është një lojë me letra fati, ku qëllimi kryesor është të nxisni kundërshtarin të luaj letrat tuaja. Sot këtë lojë mund ta shkarkoni falas dhe ta luani me miqtë tuaj online.


- Splashtop Personal, nga 4.79€, falas. /iPad
Splashtop Personal është një program i dobishëm i cili ju lejon të kontrolloni një Mac apo PC direkt nga iPad. Për të funksionuar të gjitha devicet duhet të jenë lidhur në të njëjtin rrjet. Sot këtë program mund ta shkarkoni falas.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment