Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Sleep Bug, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Sleep Bug është një progam i cili sjell në iOS një galeri me tinguj muzikorë të cilat mund ti dëgjoni në momentet që keni nevojë për relaks dhe qetësi mendore. Programi ofron tinguj të cilët përfaqësojnë natyrën dhe jo vetëm. Sot mund ta shkarkoni falas.


- Sys Pro: A network monitor, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Sys Pro është një program i dobishëm i cili sjell në iOS një widget në menu-në Home për të patur informacione reale për trafikun e të dhënave të rrjetit internet. Sot këtë program mund ta shkarkoni falas.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment