Megjithëse tashmë ishte pothuajse e sigurtë, versioni i fundit beta i iOS 12 na sjell konfirmime të tjera për sa i përket "iPhone X Plus" me ekran 6.5". Në iOS 12 beta është e pranishme një ikonë (imazhi i mësipërm) që shfaq pikërisht modelin e ri që Apple pritet të prezantojë gjatë kësaj vjeshte.

Imazhi është zbuluar nga Guilherme Rambo dhe konfirmon disponueshmërinë e një modeli të ri iPhone X Plus. Kjo ikonë është zbuluar në PassKitUIFoundation, dmth në ndërfaqen e përdoruesit të Wallet në iOS 12 (ajo që shohim kur aktivizohet Apple Pay në iPhone).

Kjo ikonë konfirmon edhe faktin se modelelet e reja iPhone do të kenë të njëjtin dizajn të modelit aktual iPhone X. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment