9to5Mac raporton se Apple është duke përgatitur një përditësim për linjën iPad Pro. Gjigandi i iPhone ka vendosur të heqë butonin fizik “Home” dhe të eliminojë kornizat e ekranit. Gjetjet e 9to5Mac qëndrojnë në një linjë me raportimet e Ming-Chi Kuo, i cili ishte shprehur se iPad Pro do të ketë ekran më të madh por të njëjtin madhësi.

Gjithashtu sipas të dhënave të gjetur në betan e pestë të zhvilluesve të iOS 12, iPad Pro i ri nuk do të ketë një “notch” si iPhone X. iPad Pro nuk do ti mungojë as teknologjia e njohjes së fytyrës Face ID. Këtë vit raportohet se të gjitha modelet e reja të iPhone do të ketë “notch.” /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment