Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Air Sketch, nga 1.79€, falas. /iPad
Air Sketch është një program i cili vlen vetëm për iPad ku ju jep mundësinë të shikoni direkt në Safari ekranin e një Pc.  Ai mund të jetë i dobishëm nëse duhet të ndani me disa persona një slide të Powepoint apo ti tregoni dikujt punën tuaj të fundit. Sot ky program mund të shkarkohet falas.


- Loner, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Loner është një lojë me aventurë ku ju do të luani në rolin e një piloti të vetmuar i cili do të zbulojë të gjithë të kaluarën duket udhëtuar. Nëse kërkoni një lojë që ka pak impenjim dhe sjell qetësi, atëherë ne jua këshillojmë ta merrni.


- Reminder: Widget +, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Reminder Widget + është një program i cili sjell një mënyrë alternative për të ruajtuar gjërat që duhet të bëni dhe më pas të njoftoheni në momentin e paracaktuar. Ndryshe nga të gjithë programet e tjerë informacionet e tij mund të aksesohen nga kudo, nëpërmjet Widget në menu-në Home apo direkt nga Safari.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment