Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Hotel Transilvanya CrazyCruise, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Hotel Transilvanya CrazyCruise është një lojë me aventurë dhe kuic ku do të ndihmoni një familje të zbulojë të gjitha sekretet e një ishulli që sjell plot aventura por dhe rreziqe. Sot këtë lojë mund ta shkarkoni falas.


- Sayings Build Master, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Sayings Build Master është një lojë me temë kuic në të cilën do luani duke plotësuar fjalët e kërkuara  në fjalitë të cilat shfaqen në çdo nivel. Ja vlen ta merrni për kohën tuaj të lirë.


- RadioApp Pro, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
RadioApp Pro është një program i cili ju jep mundësinë të dëgjoni kanalet radio nga e gjithë bota, ku këtu përfshihet dhe shqipëria. Ja vlen ta merrni nëse gjatë ditës jeni dëgjues të radios ose doni të shoqëroni udhëtimet tuaja nën shoqërinë e saj.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment