Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

-Warhammer: Doomwheel, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Warhammer është një lojë me aventurë dhe aksion pa fund ku ju duhet të ndihmoni miushin luftëtar të pastrojë vëndin e tij nga krijesat që e kanë pushtuar, duke drejtur mjetin më shkatrrimtar të ndërtuar ndonjë herë. Sot këtë lojë mund ta shkarkoni falas.


- Reeder 3, nga 4.79€, falas. /iPhone, iPad
Reeder 3 është një program i dobishëm i cili ju jep mundësinë të konfiguroni disa burime lajmesh, duke ju lejuar që të lexoni lajme nga burime të ndryshme vetëm nëpërmjet një aplikacioni. Sot këtë program mund ta shkarkoni falas vetëm për një periudhë të limituar.


NoLocation: Remove Exif Data From Photos, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
NoLocation është një program i cili ju jep mundësinë të fshini nga çdo foto të bërë me SmartPhone, të dhënat mbi vëndndodhjen. Këto informacione ruhen të fshehura në file-in që përfaqëson imazhin dhe nëpërmjet NoLocation mund ti fshini.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment