Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- 6th Grade Reading, nga 0.89€, falas /iPhone, iPad
6th Grade Reading është një program edukativ për fëmijë nëpërmjet të cilit mund të mësojnë të flasin rrjedhshëm gjuhën agleze si dhe të marrin shumë informacione për shtetin e Amerikës. Sot ky program mund të shkarkohet falas.


- Remote Mause For Mac, nga 3.79€, falas. /iPhone, iPad
Remote Mause For Mac është një program i cili ju jep mundësinë të kontrolloni një Mac direkt nga iDevice. Progami ofron shumë funksione ku ndër to mund të përmëndim mundësinë për të kontrolluar ekzekutimin e një filmi apo pjese muzikore direkt nga iPhone. Sot këtë program mund ta merrni falas.


Hearts Tournament, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Hearts Tournament është një lojë me letra fati të cilën mund ta luani online me miqtë tuaj ose me njerëz nga  e gjithë botë. Sot mund ta shkarkoni falas këtë lojë.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment