Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Star Walk Explore the Sky, nga 4.79€, falas. /iPhone, iPad
Star Walk është një program i cili i dedikohet të gjithëve ju që jeni të apasionuar pas astronomisë. Nëpërmjet tij do të zbuloni të gjitha sekrete e yjesisë ose të merrni informacion për çdo objekt qiellor që shikohet me sy të lirë dhe jo vetëm. Sot këtë program mund ta shkarkoni falas.


- Drews Dancing Drums, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Drews Dancing Drums është një program i cili i dedikohet fëmijëve ku ato do të mësojnë të kërcejnë duke ndjekur këshillat e Drew. Në mënyrë interaktive ai do ti ndihmojë të mësojnë çdo hapë kërcimi në mënyrë të kuptueshme. Sot këtë program mund ta shkarkoni falas.


War Of Eclipse, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
War of eclipse është një lojë në të cilën ju do të ndihmone një kapiten anije kozmike, në luftën kundër forcave aliene. Gjatë aventurave dhe betejave ju do të zbuloni edhe të vërtetën e luftës së njerzimit kundër alienëve. Loja është ndërtuar në një ambjent grafik mjaft të thjesht dhe vetëm në bardh e zi. Ja vlen ta provoni.

Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment