Sot duam t'iu prezantojmë një aplikacion me receta gatimi tradicionale nga kuzhina shqiptare dhe ajo e huaj. Bëhet fjalë për aplikacionin zyrtar të njërit prej portaleve më të lexuara rreth ushqimit. Aplikacioni "Kuzhina Shqiptare" ofron më tepër se 10,000 receta gatimi, këshilla, video-receta, teknika dhe shumë kuriozitete të tjera në lidhje me ushqimin.

KuzhinaShqiptare.com është portali më i vizituar dhe lexuar në tregun shqiptar në fushën e ushqimit. Mijëra receta, fotografi, komente dhe diskutime zhvillohen në këtë platformë çdo muaj. Në këtë aplikacion ju do të gjeni receta gatimi nga kategori të ndryshme, menu/koleksione të recetave për festa dhe raste të ndryshme, këshilla se si të jeni më efikas në kuzhinë, etj...


Disa nga veçoritë e aplikacionit përfshijnë:
 • Receta gatimi (përbërësit + udhëzimet hap pas hapi bashkë me fotografi)
 • Video receta (video të shkurta me udhëzime të detajuara)
 • Menu (koleksione të recetave për festa dhe raste të ndryshme)
 • Autorët (mësoni kush po i shkruan recetat tua të preferuara dhe komunikoni me të)
 • Forma e kërkimit (çdo recetë që ju bie në mendje mund ta gjeni tek ne)

Disa nga kategoritë e recetave që do ti gjeni në këtë aplikacion përfshijnë:
 • Tradicionale (koleksioni më i madh i recetave tradicionale shqiptare)
 • Ëmbëlsira / Torte
 • Këshilla
 • Brumëra / Pite
 • Mishëra
 • Gjellëra
 • Sallata / Turshi
 • Pije
 • Supa
 • Pasta
 • Antipasta
 • Pjata të para
 • Pjata të dyta
 • Salca

Kuzhina Shqiptare | iOS 9 | App Store - Falas

0 komente:

Post a Comment