iPhone është rikthyer në krye. Pasi pati disa muajsh të dobët, Apple është rikthyer si prodhuesi më i madh në botë pasi Galaxy S9 ra poshtë pritshmërive. Me debutimin në Mars, Galaxy S9 Plus mbajti pozitat e liderit në Prill. Të dy telefonët, Galaxy S9 Plus dhe iPhone 8, zunë 2.4% të tregut, por më pas iPhone ndërtoi një avantazh.

Pas iPhone 8, edhe iPhone X shfaqet në listë. Në vendin e katërt vjen Redmi 5A ndërsa iPhone 8 Plus në vendin e pestë. Në mesin e 10 telefonëve më të shitur janë: Galaxy S9 standard, Huawei P20 Lite, Vivo X21, Xiaomi Redmi 5 Plus dhe Oppo A83.


Për Apple është një sukses i vërtetë të zërë tre pozicione në listën e 10 telefonëve më të shitur. Shitja e iPhone 8 dhe iPhone X vetëm pak muaj nga debutimi i gjeneratës së re është një tregues i qartë i suksesit. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment