Është i disponueshëm versioni i dytë beta publik i iOS 12, me përmirësime për sa i përket qëndrueshmërisë së sistemit dhe bllokimeve të ndryshme. Ju kujtojmë edhe një herë tjetër se duke qenë një version beta, mund të reduktojë përformacën e pajisjes tuaj dhe autonominë e baterisë. Në këtë version do të gjeni të gjitha risitë e versionit Beta 3 për zhvilluesit.

Nëse është hera e parë që instaloni një version beta publik iOS, ju sugjerojmë të ndiqni guidën tonë se si ta instaloni atë. Ndërsa këtu do të gjeni guidën tonë se si të ktheheni pas në iOS 11. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment