Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Preposition Build Master, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Preposition Build Master  është një lojë me temë kuic ku duhet të vendosni fjalët në vëndin e duhur për të krijuar fjalinë që fshihet pas tyre. Nëse keni kohë të lirë kjo lojë është zgjedhje mjaft e mirë.


- Day Cost Pro, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Day Cost Pro është një program i cili ju jep mundësinë të ruani në mënyrë të shpejtë të gjitha shpenzimet ditore. Më pas mund ta konsultoni atë për të kuptuar më mirë se si shpenzoni paratë. Sot ky program mund të shkarkohet falas.


Hack Run, nga 1.59€, falas. /iPhone, iPad
Hack Run është një lojë për të apasionuarit e informatikës ku duhet të arratiseni nga disa sisteme sigurie pasi keni zbuluar sekretin e organizatës. Loja bazohet tek komandat e Unix dhe Dos dhe ju duhet ti mësoni e pastaj ti përdorni për tu arratisur nga sistemi. Ja vlen ta provoni këtë lojë.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment