Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Flux Vortex, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Flux Vortex është një program i cili ju lejon të ndërtoni figura abstrakte por të bazuara tek efekti i vorbullës, vetëm duke prekur ekranin dhe manipuluar çdo element që përbën figurën që po ndërtoni. Me pak fantazi mund të ndërtoni efekte fantastike.


Ideaz: Keep your ideas in one place, nga 0.89€, falas. /iPhone
Ideaz është një program i cili na jep mundësinë të ruajmë në mënyrë të organizuar të gjitha idetë që mund të keni gjatë ditës. Në mënyrë të thjeshtë mund ti shënoni ato dhe ti lexoni më pas në momentin që ju duhen. Ja vlen ta merrni këtë program.


Knots 3D, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Knots është një program mjaft i dobishëm i cili do t'ju ofrojë informacione në lidhje me krijimin e nyjeve midis dy litarëve apo çfarë do qoftë. Programi përmband dhe disa video dimostrative në 3D ku shpjegohet shumë qartë se si mund të krijohet një lloj nyje ose lidhje litarësh. Ja vlen ta merrni këtë program.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment