Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Cuecard, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Cuecard është një program i dobishëm i cili ju jep mundësinë të ruani detyrat që keni për të bërë në të ardhmen. Ndryshe nga shumë programe të tjera që kanë si objektiv këtë funksion, Cuecard vë në dispozicion nga një ikonë për të përfaqësuar eventin që dëshironi të ruani.


- Artista Impresso, nga 4.79€, falas. /iPhone, iPad
Artista Impresso është një program i cili ju jep mundësinë të modifikoni fotot personale duke i shtuar atyre efektin e pikturave të famshme impresioniste. Me pak fantazi, do të keni mundësi të krijoni foto fantastike të cilat mund ti publikoni më rrjetet sociale.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment