Albmoji është një aplikacion për iPhone që ofron një koleksion me stickers me motive shqiptare që mund t'i përdorni në iMessage ose aplikacione të tjera. Ofron një paketë me 90 stickers, përshirë këtu edhe shqiponjën dykrenare, flamurin autochtonous dhe shumë simbole të tjera shqiptare dhe jo vetëm.

Albmoji | iOS 9 | App Store - $1.19

0 komente:

Post a Comment