Që sot, përdoruesit e Instagram do të jenë në gjendje të shtojnë një këngë të tërë – apo një pjesë të shkurtër të këngës së preferuar – në storjet e tyre. Këngën mund ta shtoni në storje duke përdorur menunë Stickers, aty ku Instagram përfshin emoji, GIF, etiketa dhe më shumë.


Kur të shikoni një storje në Instagram që ka muzikë, një stiker i vogël do të shfaqë emrin e këngës, artistin dhe albumin. Instagram e lëshoi sot këtë veçori në Australi, Zelandë e Re, Francë, Gjermani, Suedi, Mbretëri të Bashkuar dhe SHBA – ku më vonë do të lëshohet edhe në shtetet tjera. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment