Dy vjet më parë, iPhone 7 i sapo-zbuluar përfaqësonte majën e dizajnit të smartfonëve të Apple. Dy vjet më vonë, është ende një smartphone i mrekullueshëm dhe i pabesueshëm – dhe fatmirësisht, është më e volitshme se kurrë.

Në SHBA, iPhone 7 me 32 GB hapësirë ​​ruajtje fillon në 549 dollarë para taksave dhe tarifave të tjera. Kjo është gati gjysma e çmimit të iPhone X dhe iPhone 7 konkuron shumë mirë me atë telefon më të ri në aspektin e veçorive. Jashtë SHBA, çmimi i iPhone 7 është shumë i lartë.


Veçanërisht, ju paguani rreth $ 50 deri në 60 dollarë më shumë për iPhone 7 nëse jetoni në Kanada ose Australi, rreth 100 $ më shumë nëse jetoni në Meksikë dhe 200 $ më shumë nëse jetoni në Mbretërinë e Bashkuar ose vende të tjera evropiane si Spanja, Franca , Belgjikë dhe Holandë. Por iPhone 7 është më i shtrenjtë në Brazil, ku kushton rreth 350 dollarë më shumë se sa në SHBA.

Brazili ka qenë prej kohësh vendi më i shtrenjtë në botë për të blerë një iPhone – kryesisht për shkak se vendi aplikon një taksë të lartë të importit të sheshtë në shumicën e mallrave të prodhuara me pakicë.

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment