MyScript Calculator është një makinë llogaritëse për iPhone dhe iPad që na ofron mundësinë të bëjmë llogari matematikore pa patur nevojë të shkruajmë numrat me anë të tastierës, por me dorë të lirë. Aplikacioni transformon erkanin e iPhone në një fletë letre interaktive. Do të mjaftojë të shkruajmë një veprim për të patur menjëherë rezultatin.

Në rast se kemi nevojë, mund të bëjmë edhe modifikime nëpërmjet disa gjesteve të thjeshta, duke shtuar elementë aty ku kërkohen. Rezultatet mund të transferohen për t'u përdorur në zonën e llogaritjeve ose mund të kopjohen tek shënimet. Falë këtij aplikacioni mund të kryeni me qindra ushtrime matematikore.

MyScript Calculator | iOS 11 | App Store - 3,49€

0 komente:

Post a Comment