iOS 12 është prezantuar zyrtarisht, por nuk do të jetë i disponueshëm për të gjitha pajisjet Apple. ja lista e plotë e pajisjeve që mund të instalojnë iOS 12:

 • iPhone X
 • iPhone 8 Plus
 • iPhone 8
 • iPhone 7 Plus
 • iPhone 7
 • iPhone 6s Plus
 • iPhone 6s
 • iPhone 6 Plus
 • iPhone 6
 • iPhone SE
 • iPhone 5s
 • iPad (2018 – 2017)
 • iPad Pro 12,9″ (gjenerata e parë dhe e dytë)
 • iPad 10.5″ (gjenerata e parë dhe e dytë)
 • iPad Pro 9.7″
 • iPad Air 2
 • iPad Air
 • iPad mini 4
 • iPad mini 3
 • iPad mini 2
 • iPod Touch (gjenerata e gjashtë)

Nëse pajisja juaj nuk është në këtë listë, nuk do të jetë e mundur të instaloni iOS 12. Ju kujtojmë se versioni zyrtar do të lëshohet në shtator nëse versioni beta publik për ta testuar atë do të jetë i disponueshëm pas pak ditësh. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment