iOS 12 sjell disa grafikë të detajuar për gjëndjen e baterisë. Sistemi i ri operativ na ofron mundësinë të shikojmë sa shpejt niveli i baterisë ka zbret gjatë ditës. Grafikët janë interaktivë dhe ofrojë disa statistika mjaft të detajuara. Statistikat e reja ndodhen në menunë Settings > Battery. Përveç detjave të konsumit për çdo aplikacione, me iOS 12 vijnë edhe dy grafikë të rinj.

I pari quhet "Battery Level" dhe mban nën kontroll përqindjen e karikimit gjatë kohës. Në pjesën e sipërme mund të kalojmë nga të dhënat e 24 orëve të fundit tek ato të 10 ditëve të fundit. Për herë të parë në iOS, ky grafik lejon të identifikojmë se për cilat aktivitete bateria konsumohet më shpejt.

Ndërsa "Usage Time" është një prezantim viziv i ekranit të fikur dhe ekranit të ndezur të ndarë në faza kohore të ndryshme, me grafikë me ngjyra të ndryshme që identifikojnë ekranin e fikur dhe të ndezur. Si për grafikun e nivelit të baterisë, me një prekje do të keni qasje me të gjitha të dhënat. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment