iOS 11.4 ka sjellë funksionin e shumëpritur Messages në iCloud, që ofron mundësinë për të shpëtuar mesazhet, fotot dhe materiale të tjera në iCloud duke liruar kështu hapësirë në pajisjen tuaj. Në këtë mënyrë do të keni mundësinë të shikoni kronologjinë e plotë të mesazheve tuaja nga çdo pajisje Apple të lidhur me të njëjtën llogari iCloud.

Mund edhe t'i fshini mesazhet për të liruar hapësirë, për shembull ato që përmbajnë video, duke i ruajtuar ato vetëm në iCloud. Ja si duhet të veproni për të aktivizuar këtë funksion në iCloud:

Sigurohuni që të keni instaluar versionin e fundit iOS 11.4. Nëse nuk e keni bërë akoma, mjafton të shkoni tek General > Update Software dhe ta instaloni atë. Më pas shkoni tek Settings > iCloud dhe aktivizoni opsionin "Messages". /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment