Tani të zgjedhësh CarPlay për përdoruesit Apple do të ketë më shumë kuptim. Me iOS 12, Apple ka njoftuar edhe mbështetjen për aplikacionet e hartave të zhvilluara nga palët e treta, dmth Google Mapas, Waze dhe të gjitha shërbimet që do të ekzistojnë në të ardhmen.

Ju kujtojmë se pjesa më e madhe e markave të automjeteve po bashkëpunon me Apple për të integruar CarPlay në automjetet e tyre, duke i ofruar mundësinë klientit që të lidhë iPhone me makinën e tij jo vetëm për navigatorin GPS por edhe për të menaxhuar me thjeshtësi shërbimet e telefonit, muzikë, mesazhet dhe aplikacione si Spotify dhe Google Music. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment