Me rregulloren e re të App Store, Apple i ka dhënë mundësinë zhvilluesve të krijojnë disa demo falas për aplikacionet me pagesë. Çdo aplikacion i pranishëm në App Store mund të ofrojë mundësinë për ta provuar falas për një periudhë të limituar kohe. Natyrisht do të jenë zhvilluesit ata që do të vendosin nëse dëshirojnë ta implementojnë këtë demo falas për aplikacionin e tyre.

Pra, së shpejti do të kemi mundësinë të testojmë çdo aplikacion me pagesë, pas një lloj limiti për sa i përket funksioneve që ofron, dhe më pas të vendosim nëse dëshirojmë ta blejmë atë ose jo. Përpara përditësimit të rregullores së App Store, diçka e tillë ishte e mundur vetëm për aplikacionet me abonim, si për shembull Netflix. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment