Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Toon War, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Toon War është një lojë me aksion ku duhet të shpërtoni qytetet e ndryshme nga sulmet e forcave të këqija. Loja është ndërtuar mbi një grafike plot ngjyra që do ta bëjë atë akoma më argëtuese.


- Duo: Pairs & Brain Fitness, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Duo është një lojë me temë kuic ku duhet të gjeni figurat dopio dhe ti zhdukni ato nga ekrani. Duhet të jeni sa më të shpjetë dhe kjo do t'ju ndihmojë të përmirësoni llogjikën dhe përqëndrimin. Sot mund ta shkarkoni falas.


- Sago Mini Farm, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Sago Mini Farm është një lojë e cila i dedikohet fëmijëve ku ato do të mësojnë çdo për fermat bujqësore. Grafika është plot ngjyra dhe kjo do ta bëjë lojën akoma më argëtuese për ata. Sot mund ta shkarkoni falas.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment