Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- 5Coins Expense, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
5Coin Expense është një program i cili ju jep mundësinë të ruani çdo shpenzim ditor. Më pas në çdo moment, mund ti konsultoni ato për të kuptuar se ku përfundojnë parata tuaja. Ja vlen ta merrni këtë program.Open Bar, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Open Bar është një lojë me temë kuic dhe shumë e vlerësuar nga komuniteti i App Store, në të cilën ju do të luani duke gjetur përbërjet e kokteileve që ju ofrohen në çdo nivel. Gjithashtu do të jetë edhe një mënyrë e mirë për të mësuar përzirje të pijeve të ndryshme.- Tweety Pro, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Tweety Pro është një program i cili do të vendosë në qëndrën e njoftimeve të iOS, një seksion ku do të shfaqen lajmet më të fundit nga llogaria juaj në Twitter. Sot këtë program mund ta shkarkoni falas për një periudhë kohe të limituar.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment