Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Ref Guide for Young living EO, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Ref Guide guide është një program i dobishëm për të gjithë pasi ju vë në dispoziocion një këshilla dhe guida të ndryshme në lidhje me ushqimet që përdorim në jetën e përditshme. Sot këtë program mund ta merrni falas.


- GoodCounter, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
GoodCounter është një program i dobishëm i cili ju jep mundësinë të keni një numërues të çfarë do lloj sendi që mund të numërohet. Nëpërmjet tij mund të mbani të shënuar numrin e librave që keni apo të numëroni sa herë në muaj shkoni në palestër. Sot këtë program mund ta shkarkoni falas.


- VisualX: After Camera Effect, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
VisualX është një program i cili ju ofron shumë efekte grafike të krijuar nga profesionistë, të cilat mund ti aplikoni në fotot tuaja pasi i keni ruajtur në Galerinë e Fotove të iOS. Sot ky program mund të shkarkohet falas.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment