Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Simply North, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Simply North është një program i cili sjell në iOS funksionin e busullës, të rinovuar grafikisht. Gjithashtu ai ju tregon lartësinë dhe shpjetësinë me të cilën po lëvizni. Sot këtë program mund ta shkarkoni falas për një periudhë kohe të limituar.


- Flow tames your mobile inbox, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Flow është një program i cili sjell në iOS një mënyrë inovative për të konsultuar çdo akount të postës email. Grafika do ta bëjë akoma më të këndshëm shkrimin e email-eve apo leximin e tyre. Sot mund ta merrni falas.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment