Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Blox 3D: City Creator, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Blox 3D City Creator është një lojë e cila i lejon fëmijët të shprehin fantazinë e tyre duke ndërtuar qytete komplekse në 3 dimensione, vetëm duke bashkuar bashkë çdo objekt që përbën një qytet. Sot këtë lojë mund ta shkarkoni falas.


- 1001 Insipirational Quotes, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Siç thotë dhe vetë titulli, ky program ju vë në dispozicion disa qindra thënie të cilat mund ti lexoni në çdo moment të ditës dhe që do t'ju bëjnë të ndihemi plot energji. Sot këtë program mund ta shkarkoni falas.- Towaga, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Towaga është një lojë me aksion ku ju do të luani në rolin e një personazhi mistik i cili do të luftojë për njerëzit  e tij me forca mbi natyrore të cilat do të bëjnë të pamundur të përfundojnë udhëtimin tuaj. Sot mund ta merrni falas këtë lojë.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment