Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Falling Bolts, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Falling Bolts është një lojë në të cilën duhet të qëlloni dadot që rrotullohen në ngjyrën e duhur. Kini kujdes sepse duke e thjeshtë por kur të luani në nivele të vështira, do të duhet i gjithë përqëndrimi juaj për të mbaruar misionin.


Briefcase Pro, nga 4,79€, falas. /iPhone, iPad
Briefcase Pro është një program mjaft i dobishëm i cili do të na japë mundësinë të menaxhojmë dokumentat që ruajmë në Google Drive ose DropBox, në mënyrë mjaft të thjeshtë dhe të shpejtë. Programi lejon transerimin e çdo formati. Ja vlen ta keni në iPhone ose iPad-in tuaj.


- Sketcha, nga 0.89€, falas. /iPad
Sketcha është një program që i dedikohet të gjithëve ju që jeni të apasionuar pas dizajnit. Nëpërmjet tij do të keni në iPad një program profesional për të skicuar objekte dhe më pas ti ruani ato si imazhe. Sot këtë program mund ta merrni falas.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment