Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Life is Strange, nga 3,49€, falas /iPhone
Loja është me seri dhe ndjek historinë e Max Caulfield, një studente që zbulon se mund të kthejë kohën pas. Qëllimi juaj do të jetë të ndihmoni Max në kërkim të Rachel Amber, duke shfrytëzuar natyrisht superfuqitë e saj.  Life is Strange është një histori me pesë kapituj që përgatitet të revolucionojë zhanrin e lojërave me episode. Sistemi i saj inovativ i zgjedhjeve dhe eventeve që pasojnë do ju lejojë të ktheni pas kohën duke modifikuar të kaluarën, të tashmen dhe të ardhmen.


Sonic The Hedgehog Classic, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Një nga lojrat më të bukura të kompanisë SEGA, vjen sot në ofertë për në kohë të limituar. Sonic është personazhi i lojës i cili duhet të zbulojë botën ku jeton me aftësitë e tij mbinjerzore. Ja vlen ta merrni.


Hitman Sniper, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Hitman Sniper është një lojë ku ju do të luani në rrolin e një sniper-isti. Do të shkruani kontrata me shtet të ndryshme të cilët duan të eleminojnë armiqtë. Detyra juaj do të jetë të eleminoni objektivn vetëm me një goditje dhe me sa më pak zhurmë.  Ja vlen ta merrni këtë lojë.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment