Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Pixel+ Camera, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Pixel+ Camera është një program i cili do të transformojë iDevice në një aparat fotografik profesional. Për ju që jeni të apasionuar pas fotografisë, do të keni në dispozicion shumë efekte grafike apo filtra të cilat mund ti aplikoni në kohë reale. Sot këtë program mund ta merrni falas.


- Portafoglio, nga 0.89€, falas. /iPad
Portafoglio është një program i ndërtuar për iPad dhe ju jep mundësinë të krijoni prezantime të punëve që keni ndër mënd të bëni ose keni bërë. Në mënyrë mjaft elegante do të keni mundësi të bashkoni foto dhe tekst për të krijuar kështu një prezantim profesional të punëve tuaja. Sot këtë program mund ta merrni falas.


- Cube: Brain Teaser, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Cube është një lojë e thjeshtë me temë kuic ku duhet të formoni figurat e kërkuara. Në fillim gjithçka do të duket tepër e thjeshtë por me kalimin e nivele, çdo gjë komplikohet dhe do të kërkohet e gjithë vëmëndia për të arritur rrezultatin në kohë rekord.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment