Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Pose & Draw Dinosaurs, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Pose & Draw Dinosaurs është një program i cili i dedikohet fëmijëve dhe jo vetëm, ku ato do të mesojnë çdo detaj për familjet e dinozaurëve dhe do të kenë mundësi të vizatojnë secilin nga ato në mënyrë indipendente. Sot këtë program mund ta merrni falas.


- LeechTunes, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
LeechTunes është një program i cili sjell në iOS një mënyrë alternative për të dëgjuar muzikën që merrni në iDevice nëpërmjet iTunes. Ambjenti grafik mbi të cilën programi është ndërtuar do ta bëj më tërheqës dëgjimin e muzikës. Sot këtë program mund ta merrni falas.


PodCruncher, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
PodCruncher është një program i cili sjell në iOS një mënyrë për të shkarkuar dhe parë filma ose seriale të grupuara në Podcast. Ndryshe nga shumë programe të tjetër, ai funksionon pa ndërprerë shikimin e file-it që dëshironi.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment